• Uredite Vaš dom uz pomoć detalja

  Ako želite dodati malo draži vašem domu, ali ne znate odakle da počnete, poslušajte naše savete koji će Vam pomoći da to uradite na najjednostavniji način.


  Pre nego što izaberete detalje, potrebno je da se odlučite za kolorit. Izaberite jednu ili dve boje detalja koje se slažu sa bojom zidova i nameštaja. Kontrastne boje daju prostoriji živost. Ako su zidovi i nameštaj neutralnih boja, birajte detalje “življih” boja.

  Takođe morate da se odlučite za stil. Detalji su odličan način da prostoru date tematski izgled. Na primer, ako želite da prostorija podseća na plažu, onda će školjke biti odličan izbor da stvorite taj osećaj. Kod modernijeg dizajna prostorije, odaberite i modernije detalje koji se odlično slažu sa modernim nameštajem.

  Ukoliko pak volite afričku umetnost, birajte detalje od drveta, trske (različite skulpture, ukrase zemljanih boja, bambus…)

  Ako ste ljubitelje animal printa, možete se odlučiti za isti, ali nemojte mešati različite “životinjske” šare da ne bi Vaš emterijer izgleda neukusan.

  Počnite sa predmetom koji Vam donosi radost i odaberite druge detalje koji su inspirisani ili se slažu sa tim komadom. Veće su šanse da budete zadovoljni ukupnim rezultatom, ako počnete sa predmetom koji Vam se najviše sviđa.


  Tekst preuzet sa sajta: ECONOMY