• Slažite odeću po bojama

  Pre nego što započnete sa slaganjem i premeštanjem odeće i modnih dodataka, bacite se na uređenje samoga ormara. Ukoliko imate ugradni ormar ili onaj bez unutrašnjih stranica, bitno je da napravite dobar kontrast između odeće i zidova radi bolje preglednosti. Bela boja je prihvatljiva, ali treba razmisliti i o nekim varijantama svetle boje ili pak o jarkim tapetama. 

  Preporučuje se da odeću prvo sortirate po vrsti, a zatim po bojama. Slaganje odeće po boji može vam pomoći da lakše nađete određene stvari.U zavisnosti od količine odeće koju imate, ormar tematski podelite na dodatne sekcije, poput one za odeću dugih rukava ili za odeću dužih krojeva. Za bolju preglednost, džempere i pantalone je preporučljivo držati na otvorenim policama, a ne u fiokama

  Može da bude skoro pa nemoguće da razlikujete farmerke koje su naslagane i zgurane jedne na druge, posebno ako su slične boje. Trakicom označite farmerke prema stilu pa ih zatim složite od tamnijih prema svetlijima.

  Ako imate prostora u stanu, u jednom uglu montirajte policu na zidu za cipele i od pogleda je sakrijte nekom slatkom zavesom. Ukoliko to nije moguće, instalirajte policu blizu vrata, a cipele s obzirom na boju složite na maštovit način.

   

  Tekst preuzet sa sajta: www.b92.net