• Logo Kruna Boje

  O Kruna bojama

  Kruna boje d.o.o je generalni zastupnik i distributer boja i lakova renomiranih britanskih proizvođača Crown, MacPherson i Sandtex.

  Preduzeće je nastalo u septembru 2010. godine i za cilj ima da obezbedi potpuni servis u distribuciji i prodaji boja i lakova, kao i prateće opreme za izvođenje farbarskih radova malim, srednjim i velikim preduzećima iz oblasti građevinske industrije, kao i individualnim kupcima na području Srbije i Crne Gore.

  Naglašene karakteristike našeg preduzeća su kombinacija bogatog menadžerskog, distribuciono - prodajnog iskustva, ponuda inovativnih proizvoda najvišeg kvaliteta i profesionalan odnos prema svim našim klijentima.

  Misija

  Kruna Boje doo za cilj ima da postane prepoznatljiv i priznat distributer visokokvalitetnih boja, fasada i završnih premaza. Razvijamo vrlo jake poslovne veze sa glavnim klijentima na tržistu, tako da je deo naše vizije da budemo viđeni kao nezamenljivi partneri, a nipošto kao još jedan snabdevač robom. Mi poslujemo vrlo blisko sa svakom specijalizovanom farbarom ponaosob, da bismo zadovoljili želje i potrebe njihovih klijenata. Jedinstvenim i kvalitetnim asortimanom naših proizvoda, marketinškim idejama i sredstvima, konkurentnošću niskim cenama, utičemo na kvalitet prodaje. Pažljivim odabirom i ponudom asortimana, u saradnji sa proizvođačem, isporučujemo najinventivnje i najraznovrsnije proizvode svojim klijentima. Mi ne prodajemo samo proizvode, mi omogućavamo i nudimo totalni servis.

  Servis

  Vrlo važna komponenta našeg poslovanja se ne ogleda samo u našim kvalitetnim bojama, materijalima i opremi, nego i vrlo kvalitetnim servisom isporuke.

  Kvalitetan servis podrazumeva sledeće:

  • u mogućnosti smo da klijentima obezbedimo ideje koje će da pomognu pri odabiru boja i materijala koji im najviše odgovaraju, kako po njihovoj želji i potrebi, tako i po njihovom budžetu.
  • specijalno dizajniran marketinški materijal kao što su brošure, katalozi, baneri, promotivni posteri, flajeri i slično.
  • mesečne vesti i obaveštenja o poslednjim trendovima, opremi, prodaji, promotivnim idejama, kreativnim rešenjima i novim de[avanjima u industriji boja i premaza.
  • obezbeđen prevoz većih količina robe, kako za klijente veleprodaje, tako i za kupce u našim maloprodajnim objektima.

  Široka lepeza ton karti, kompjuterski tonirane boje, fabrički gotovi tonovi, originalna pakovanja, visokoobučeni profesionalni tim i stručna tehnička podrška čini za vas život u boji lepšim.

  Radnja boja

  Crown paints

  Crown Paints je najveći i najuspešniji proizvođač boja i lakova u Velikoj Britaniji, sa istorijom koja datira još od 1777. godine. Preduzeće je osnovao James Green u gradu Darwenu, gde se i danas nalazi sedište kompanije. Od samog početka najveći prioritet je proizvodnja materijala najvišeg kvaliteta, koji zadovoljavaju potrebe i najprobirljivije klijentele, kako običnih korisnika, tako i profesionalaca.

  Više od dva veka tradicije i iskustva, kao i žig Kraljevskog instituta za analizu proizvoda garantuje vrhunski kvalitet, pa ne čudi da ove materijale koristi i sama kraljevska porodica.

  Glavni brendovi kompanije su Crown Retail, MacPherson, Crown Trade i Sandtex trade, uz čiju pomoć su završeni najprestižniji objekti širom Ujedinjenog Kraljevstva. Paleta proizvoda obuhvata stručne i "uradi sam" materijale, koji su prepoznatljivi po kvalitetu i pouzdanosti i dosledno pružaju više, kako estetski, tako i po performansama.

  U poslednjoj deceniji fabrika se posvetila zaštiti životne sredine, pa je većina proizvoda sa minimalnim koeficijentom zračenja i isparenja, bez mirisa i ekološki potpuno prihvatljiva, u skladu sa prirodom.

  Sandtex trade

  Sandtex trade je ogranak Crown paints-a koji je zadužen isključivo za eksterijer. Postoji od 1960 godine i odavno je priznat od strane običnih korisnika, kao i profesionalnih dekoratera, pa je sa svim svojim svojstvima i kvalitetom postao sinonim za spoljašnju zaštitu u građevinarstvu.

  U svom programu nudi superiorni opseg materijala za pripremu i popravku, završne zaštitne premaze, široki spektar tonova, sve što je potrebno za spoljašnje dekorisanje i održavanje projekta. Za većinu materijala postoji odobrenje Britanskog odbora - British Board of Agrement (BBA), što garantuje kvalitet, pa proizvođač za proizvode daje garanciju od 15 godina. To posebno ima težinu u Velikoj Britaniji gde su surovi klimatski uslovi pravi izazov za trajnu fasadu. Svi Sandtex proizvodi ne sadrže olovo, u skladu su sa strogim zahtevima ISO 14001 sertifikata za zaštitu životne sredine i ISO 9001 sertifikata menadžmenta kvaliteta, pa omogućuju mnogo lepšu, zdraviju i bezbedniju životnu sredinu.

  Sandtex trade je zbog svojih jedinstvenih formula i lakoće rada bio i ostao eksterijersko rešenje broj 1.

  Macpherson trade paints

  Kompaniju je osnovao Donald Macpherson 1884. godine u Mančesteru, kao The Donald Macpherson Group. U drugoj polovini XX veka postaje vodeći dobavljač lakova i završnica za drvo, a na kraju i tržišni lider. Ranih 80 - ih postaje četvrti po veličini proizvođač građevinskih premaza u Ujedinjenom Kraljevstvu, sa značajnijim proizvodnim interesom i izvozom u inostranstvo. Sada je član Crown trade familije.

  Dekorativni premazi su razvijeni i formulisani tako da odgovaraju najvišim standardima. Cilj kompanije je da osigura rešenje za svaki molersko - farbarski zahtev koji kupci postave, bilo da je reč o zatvorenom ili otvorenom prostoru, komercionalnom ili stambenom objektu. To podrazumeva da se nikada ne prestane sa investiranjem u proizvodni asortiman. Visok kvalitet premaza, uz veliki opseg različitih finiša i tonova garantuje izuzetnu vrednost za uloženi novac.

  Vrednost ne podrazumeva kockanje sa kvalitetom.